CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

SELAMAT DATANG

ANDA BERADA DI ZON BOUTIQELICIOUS SHOP..
NO PENDAFTARAN (IP0350299-P)..
SEBARANG PERRTANYAAN @ PEMBELIAN SEGERA TELEFON NO:017-5063735..
TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG KAMI..

TOPUP 1 (PENGENALAN)17 JUTA BELANJA SEHARI HANTAR SMS

Adakah anda ingin menjana pendapatan sampingan dengan menyertai bisnes jual topup? Anda boleh menikmati keuntungan bisnes jualan topup yang tertinggi di Malaysia termasuk topup Celcom, Maxis, Digi, Italk, uMobile dan lain-lain.


Sekiranya anda berminat untuk meniaga atau secara kecil-kecilan atau secara besar-besaran, di sinilah tempat anda, keuntungan seperti di atas akan menjadi milik anda sekiranya anda mendaftar dengan kami. Keuntungan yang paling tinggi pernah dikeluarkan oleh syarikat untuk anda menjana pendapatan yang lumayan bersama kami. Jika anda merasakan keuntungan di atas masih kecil, anda SILAP!! Keuntungan di atas adalah keuntungan yang tertinggi jika dibandingkan dengan syarikat lain yang rata-rata memberikan keuntungan 3% Celcom, 2% Maxis dan 1% Digi. Tetapi dengan kami, keuntungan seperti ini merupakan keuntungan untuk pakej yang paling murah sekali dengan yuran pendaftaran hanya RM30 untuk seumur hidup. Kami juga ada pelan pemasaran yang HEBAT untuk anda menjana pendapatan yang anda inginkan. Pelan pemasaran yang hebat ini sememangnya telah dibuat untuk anda yang sanggup berusaha untuk mencapai kebebasan kewangan sebagai agen topup syarikat. Jom mulakan bersama kami.

Pada masa sekarang ini, topup prepaid merupakan suatu kepentingan dalam kehidupan rakyat Malaysia, hampir keseluruhan tempat pengguna topup prepaid berada dan jika anda menjadikan topup prepaid ini sebagai perniagaan, ia pasti amat menguntungkan anda. Dengan pelbagai promosi dari syarikat telekomunikasi seperti Celcom, Maxis dan Digi, sudah tentu semakin bertambah pengguna topup prepaid dan semestinya kadar penggunaan topup prepaid semakin bertambah. Anda juga sebagai pengguna prepaid, sudah tentu anda pernah menerima bonus dan tawaran dari syarikat tersebut supaya anda menggunakan prepaid lebih banyak lagi. Anda sebagai pengguna, kenapa anda tidak mengambil peluang ini untuk menjana pendapatan? Jom daftar dengan kami.


Bagaimana ?? 
Anda ingin menjadi agen topup prepaid ??
Dengan hanya mendaftarkan satu nombor, anda boleh menjual kesemua prepaid yang syarikat tawarkan, jom lihat kelebihan sebagai agen syarikat.

Keuntungan yang tinggi !!
- Boleh upgrade keahlian
- Format sms yang mudah
- Tiada syarat tersembunyi
- Pendapatan secara real time
- Khidmat bantuan dari Careline
- Boleh topup pada bila-bila masa
- Yuran pendaftaran paling rendah
- Boleh mendaftarkan agen sendiri
- Tidak perlu menyimpan stok kad topup
- Pendaftaran hanya sekali seumur hidup
- Mendapat komisyen hasil jualan agen
- Pelan pendapatan yang hebat dan senang
- Yuran pendaftaran agen ditentukan sendiri oleh anda
- Boleh jual semua topup dengan hanya 1 nombor pendaftaran sahaja.

Siapa yang boleh sertai perniagaan ini ?
- Pelajar Sekolah
- Pelajar IPTA/IPTS
- Pekerja kerajaan/swasta
- Penganggur
- Suri Rumah.
- Penjual kedai runcit/pasar
- Ibu/Bapa yang mempunyai anak menganggur, bagilah bisnes jual topup ini kepada anak anda.
Bagaimana server berfungsi ?


Pelanggan membeli topup dengan anda.
Anda menghantar pesanan kepada serve.
Server akan memproses pesanan anda.
Server akan menghantar topup kepada pelanggan anda.
Server akan menghantar transaksi termasuk baki terkini anda kepada anda.

Bagaimana perasaan anda sekarang ? 
Ingin menyertai kami ? 
Mulakanlah bisnes jual topup bersama kami
Sekiranya anda berminat untuk meniaga topup secara kecil-kecilan atau secara besar-besaran, di sinilah tempat anda, keuntungan seperti di atas akan menjadi milik anda sekiranya anda mendaftar sebagai ejen dengan kami. Keuntungan yang paling tinggi pernah dikeluarkan oleh syarikat untuk anda menjana pendapatan yang lumayan bersama kami. Jika anda merasakan keuntungan di atas masih kecil, kami ada pelan pemasaran yang HEBAT untuk anda menjana pendapatan yang anda inginkan. Pelan pemasaran yang hebat ini sememangnya telah dibuat untuk anda yang sanggup berusaha untuk mencapai kebebasan kewangan sebagai ejen topup syarikat.

Pada masa sekarang ini, topup prepaid merupakan suatu kepentingan dalam kehidupan rakyat Malaysia, hampir keseluruhan tempat pengguna topup prepaid berada dan jika anda menjadikan topup prepaid ini sebagai perniagaan, ia pasti amat menguntungkan anda. Dengan pelbagai promosi dari syarikat telekomunikasi seperti Celcom, Maxis dan Digi, sudah tentu semakin bertambah pengguna topup prepaid dan semestinya kadar penggunaan topup prepaid semakin bertambah. Anda juga sebagai pengguna prepaid, sudah tentu anda pernah menerima bonus dan tawaran dari syarikat tersebut supaya anda menggunakan prepaid lebih banyak lagi.
Anda sebagai pengguna, kenapa anda tidak mengambil peluang ini untuk menjana pendapatan ??


Untuk menjadi ejen kami saya bersetuju dengan syarat-syarat di bawah:-
- Saya faham bahawa boutiqelicious.blogspot.com  merupakan pengedar sah yang berdaftar dengan A&A MOBILE  dan diberi kuasa untuk mendaftarkan ejen dibawahnya.
- Saya setuju bahawa boutiqelicious.blogspot.com  tidak akan bertanggungjawab jika saya mengalami kerugian samaada dalam perniagaan topup ataupun dengan syarikat.
- Saya setuju untuk membuat pembayaran seperti yang di tetapkan. Yuran pendaftaran sekali seumur hidup.
- Saya bersetuju tidak akan menggunakan nombor yang telah ditukar servis kepada syarikat telekomunikasi yang lain(converted number). (Cth: Pada asalnya no maxis tetapi telah ditukar kepada digi)
- Saya dengan sukarela menyertai boutiqelicious.blogspot.com  setelah memahami dan menimbang secara matang.
- Saya sedar bahawa keahlian saya di a&aMOBILE akan disekat sekiranya saya melanggar syarat-syarat di atas.
- Saya berjanji akan mematuhi semua peraturan yang ditetapkan oleh admin boutiqelicious.blogspot.com dan syarikat A&A MOBILE  dan sedia bertanggungjawab jika mengingkarinya. Saya menyedari bahwa peraturan-peraturan tersebut dibuat demi keselamatan saya dan semua ejen website ini.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...